De Rotary Rally

29 september 2024

Beste mensen,
Op 29 september 2024 organiseren wij, Rotary Club Brummen Engelenburg, de 4e Rally-tourrit.


De route zal ons door het mooie Gelderland voeren, waarbij de start, lunch-break en eindbestemming volledig in het rustieke plaatje van deze rally-tourrit past. De rally-tourrit wordt afgesloten met een BBQ, omlijst met muziek en de mogelijkheid in een ontspannen sfeer met elkaar van gedachten te wisselen.
Als goed doel hebben wij gekozen voor de stichting Make a Wish. Deze stichting verzorgd onvergetelijke dagen voor ernstig zieke kinderen. Verder op deze site vindt u meer info over deze stichting.


Deelname aan deze tourrit kan met alle type auto’s. Er is ruimte voor maximaal 100 equipes.


De Rally-tourrit is geen wedstrijd. De rally-tourrit vindt plaats op de openbare weg, derhalve is de Wegenverkeerswetgeving van toepassing. Deelname aan deze Rally-tourrit is geheel voor eigen verantwoording. Wij hopen u getriggerd te hebben om deel te nemen aan deze Rally-tourrit.


Mocht u zich geroepen voelen om op wat voor manier dan ook deel te nemen aan deze Rally-tourrit , waardoor u ons doel, Make a Wish wilt steunen, kunt u zich online op deze site aanmelden.
Voor diegenen die graag hand- en spandiensten wil verrichten tijdens deze dag verzoeken wij een email te sturen naar het algemene emailadres op deze site.

Wij, het bestuur en leden van de Rotary Club Brummen Engelenburg hopen u te mogen verwelkomen op de 29e september 2024.

De Rotary-Rally