terug naar de homepage
M: 06-16362228EmailSkype

Websites

Trolly Town Studio ontwikkelt mooie en effectieve websites. Of het nu gaat om een nieuwe website of het restylen van een bestaande website. Alle websites die wij maken zijn makkelijk toegankelijk, gebruiksvriendelijk en voldoen aan de huidige webstandaarden. Ze zijn eenvoudig te onderhouden met Wordpress en zijn direct geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Mobile solutions

Online activiteiten op de mobiele telefoon worden steeds belangrijker. Het gebruik van mobiele apparaten om een site te bezoeken is in het afgelopen jaar verdrievoudigd. Trolly Town Studio bouwt steeds meer websites die er ook goed uitzien op een iPad of smartphone. Bezoekers haken niet meer af omdat ze uw informatie slecht kunnen lezen of omdat de navigatie onhandig is voor mobiel gebruik.

Huisstijl en drukwerk

Naast al uw online activiteiten, kunt u bij ons ook terecht voor drukwerk. Trolly Town Studio denkt actief mee aan het totaalconcept van uw bedrijf. Huisstijl en website moeten dezelfde boodschap overdragen. Logo's, visitekaartjes, advertenties, brochures, folders, flyers en posters worden in elk denkbaar formaat druk-klaar afgeleverd bij een drukker naar uw keuze.

Web portfolio

Nieuwe projecten:

EMI Music Netherlands / Kroese-online / Focus Leefstijl Studio Den Haag

download onze algemene voorwaarden